Web aplikacije

Imate specifične zahtjeve i potrebe za namjenskim softverom? Pozovite nas!


Koliko puta do sada vam se desilo da imate specifične zahtjeve za softverom ali da nijedno od predloženih gotovih rješenja ne zadovoljava vaše potrebe u potpunosti?.

Kao rezultat toga prinuđeni ste da pravite kompromis ili da koristite više različitih softvera koji u konačnici ispunjavaju samo jednu ulogu. Ovakav način rada izaziva velike troškove, smanjuje produktivnost i povećava potrebu za održavanjem. Krajnji rezultat lako može biti da umjesto da softver radi za vas, vi, u stvari, radite za softver. Ovaj problem je široko rasprostranjen i kako tehnologija napreduje više se širi. Iz tog smo razloga našim klijentima ponudili namjenska softverska rješenja, jednostavna za korištenje i održavanje.

Ukoliko imate potrebu za softverom koji bi trebao raditi specifične poslove unutar vaše kompanije i obezbijediti podršku širenju vašeg business-a kontaktirajte nas na info@totalsolutions.com.ba i zakažite susret. Rado ćemo se odazvati vašem pozivu. Naši stručnjaci će na osnovu vaših informacija izvršiti procjenu i napraviti prijedlog softverskog rješenja. Naša softverska rješenja su poznata po jednostavnom održavanju. Našim klijentima nudimo obuku za korištenje i osnovno održavanje softvera.

U slučaju da klijent nema osnovne tehničke niti kadrovske mogućnosti za održavanje softvera, naši stručnjaci mogu preuzeti taj dio posla na sebe uz potpisivanje ugovora o održavanju sistema.


Kod izrade namjenskih web aplikacija pridržavamo se slijedećih načela:

  • Definišu se zahtjevi klijenta, tehnički problemi i izazovi korištenja u realnom vremenu,
  • Vrši se izrada projekta uz interaktivnu kolaboraciju sa klijentom,
  • Definišu se i implementiraju osobine softvera, prati se tok projekta i testiranje,
  • Projekat se realizuje na vrijeme,
  • Projekat se realizuje u skladu sa utvrđenim budžetom,
  • Projekat se realizuje u skladu sa zahtjevima klijenta.

Potrebne su vam naše usluge?

Kontaktirajte nas na:
info@totalsolutions.com.ba

© Copyright 2017 Total Solutions d.o.o. Sarajevo - Sva prava zadržana